Mi legyen a
következő lépés?

Legfőbb
előnyök

Mitől különlegesek a BH kenőanyagok?

Mi legyen a következő lépés?

Tisztában vagyunk vele, hogy a kenőanyag használatban akár csak egy részleges, vagy fokozatos átállás is komoly feladat.

Komoly feladat annak ellenére is hogy a BELL HAMMER termékcsalád által biztosított előnyök, mint az üzemszintű megtakarítások és a berendezések magas százalékban biztosított rendelkezésre állása, egy igen vonzó előnycsomagot alkotnak.

Éppen ezért készek vagyunk a lehető legalaposabb segítséget nyújtani Önnek és a csapatának.

Az alábbi lehetőségekkel segítünk megkönnyíteni a döntést és a későbbi átállást:

1. Mit mondanak a számok?

Szerezzen azonnali betekintést a mások által elért eredményekbe, illetve kalkulátorunk révén becsülje meg a saját konkrét hasznát!

I. Megtakarításkalkulátor – Nézze meg, hogy mit mondanak a számok az Ön konkrét esetében!

A kenőanyag kiválasztása egyfajta kényszerfolyamat kiindulópontjaként számos további költséget maga után von illetve meghatároz. Ezek a származtatott költségek, a választott kenőanyag minőségétől függően nőhetnek vagy a csökkenhetnek és a volumenüket tekintve sokszorosai lehetnek a kenőanyag tényleges bekerülési költségének.

Így történhet meg, hogy egy olcsó kenőanyag az üzemszintű költségek fényében borzasztóan drágának bizonyul.

Ilyen származtatott költségek például:
● energiafogyasztás
● karbantartási költségek
   ○ munkabér
     ■ karbantartók létszáma
     ■ karbantartási munkálatok
   ○ kenőanyag fogyás költsége
● alkatrész költségek
● tervezett leállás miatti termeléskiesés költsége
● nem tervezett, váratlan leállás miatt termeléskiesés költsége
● szakszerűtlen, hanyag illetve teljesen elmaradó karbantartási periódusok okozta kár. (Az egyik ügyfelünk karbantartója nyilatkozta: “Akkor szoktam olajozni a gépet amikor füstölni kezd.”)
   ○ idő előtti alkatrész meghibásodás
   ○ elégtelen kenés miatti megnövekedett áramfelvétel

Végezzen azonnali költségbecslést a számítótáblázatunk segítségével. Írja be a saját adatait és kapjon egy azonnali visszajelzést a várható megtakarításokról:

2. Kössön össze az üzemvezetőjével, illetve delegált szakemberével 

Delegálja a feladatot a megfelelő vezetőnek illetve szakembernek, kössön össze minket és a lehető legmesszebbmenőkig segítségére leszünk a BELL HAMMER kenőanyagok által biztosított lehetőség felmérésében és tesztelésében.

Az alábbi űrlap segítségével megadhatja a szakemeberei elérhetőségeit. Kérésére örömmel megküldjük nekik a megfelelő információs csomagot és felvesszük velük a kapcsolatot.

3. Kérjen telefonos szakértői konzultációt

Amennyiben kérdése van és szívesen beszélne szakértőnkkel, kérjen telefonos visszahívást. Munkatársunk örömmel segít Önnek felmérni a lehetőségeit, kikalkulálni a várható költségeket és megtakarításokat. Szívesen segítünk egy üzemszintű teszt futtatásában is.

Kérje telefonos szakértői konzultációt és munkatársunk 72 órán belül hívni fogja Önt!

4. Kérjen személyes szakértői megkeresést

Egy célratörő beszélgetés keretében megvizsgálhatjuk hogy milyen területeken, milyen fajta és milyen mértékű előnyökre számíthat a SUZUKI BELL HAMMER kenőanyagok alkalmazásásval.

Kérjen személyes szakértői látogatást és örömmel felkeressük Önt.

5. Teszteljen a saját üzemében!

Próbálja ki a SUZUKI – BELL HAMMER kenőanyagokat a saját mikroklímájában!

Tesztelje a kenőanyagainkat az üzeme egyedi körülményei között és berendezései által támasztott egyedi igényei mentén. Ez a leghatékonyabb módja annak, hogy meggyőződjön a SUZUKI – BELL HAMMER kenőanyagok rendkívüli teljesítményéről és az általuk realizálódó haszonról.

Egy egyszerű, de jól dokumentált teszt lefuttatásával egyrészt a saját szemével láthatja a jelentős energiamegtakarítás révén azonnal megjelenő nyereséget, továbbá jó alapot kap a karbantartási költségek csökkenésének, illetve a berendezései élettartam növekedésének kalkulálásához.

A teszteléshez pontos útmutatót és mérési szempontokat is biztosítunk Önnek, illetve összeállítottunk Önnek egy TESZTELÉSRE ideális termékcsomagot.

Rendelje meg tesztcsomagunkat és élje át a saját üzemében a szinte azonnal megjelenő nyereséget illetve a napok leforgása alatt kalkulálható közép és hosszútávú megtakarításokat.

LS Bell Hammer
Termékek

A világ legnagyobb vállalatainak TITKAI közül az egyik egészen biztosan a SUZUKI BELL HAMMER kenőanyagok.

A legnagyobb megrendelőink igényeinek való folyamatos megfelelés alapkövetelménnyé tette a számunkra a csúcsteljesítményre képes kenőanyagok fejlesztését.

Copyright © 2023 - lsbellhammer.hu

Adatkezelési tájékoztató

ÁSZF