Mitől különlegesek
a BH kenőanyagok?

Legfőbb
előnyök

Mitől különlegesek a BH kenőanyagok?

Mi legyen a következő lépés?

Teljesítmény, karbantartási költség és élettartam érték optimalizálás.

Meg vagyunk győződve hogy az ideális kenés biztosítása elengedhetetlen egy gép teljesítményének, karbantartási költségeinek és élettartam értékének optimalizálásához.

Egy olyan terméket fejlesztettünk amely a legmagasabb igénybevételnek is megfelel. Többek között ellenáll a savas és lúgos közegnek egyaránt, továbbá nedvesség és portaszító hatású.

Ráadásul a BELL HAMMER kenőanyagok nem csupán megfizethetőek, de azonnal realizálódó és így jól mérhető hatékonyság növekedést és költség csökkenést eredményeznek.

A kenőanyagaink a megszokott, normál használatra szolgáló LS minőségen túl, a versenysportban is használható, szélsőséges igénybevételeknek megfelelő LS GOLD, de a legmagasabb NSF H1 élelmiszerbiztonsági követelményeknek is megfelelő minőségben kerülnek gyártásra.

Hogyan éri el a BH kenési rendszer ezeket az elképesztő eredményeket?

Engedje meg, hogy röviden bemutassuk a BELL HAMMER kenésirendszer működési mechanizmusát!

A BH kenési mechanizmus magyarázata:

A) Nagyobb behatolási képesség – Csavarlazítás legmagasabb szinten

A hagyományos fluor és molibdén alapú kenőanyagok nem hatolnak be a fémek réseibe. Ezzel szemben a BELL HAMMER a sajátos molekula szerkezetének köszönhetően, akár mikroszkopikus résekbe is képes mélyen behatolni. Ennél fogva megragadt menetek, vagy összeforrt felületek meglazítására is kiválóan alkalmas.

B) Nagyobb megtapadási képesség – Tartósabb kenés

A hagyományos fluor és molibdén alapú kenőanyagokkal szemben, melyek nem tapadnak meg könnyen a fémek felületén, a LS BELL HAMMER a molekuláris felépítésénél fogva könnyen megtapad.

C) Beépülő védőréteg – Extrém igénybevétel esetén EXTRÉM KENÉS!

Fokozott mértékű és akár 7-szer hosszabb ideig hatékony kenés:

1. A fémfelületek, bár simának tűnnek, valójában rendkívül egyenetlenek.
2. Amikor fémek súrlódnak egymáson hő keletkezik, amely hő hatására a BH kenőanyagokban lévő “extrém nyomás katalizátor” reakcióba lép a fémmel.
3. A fém és az “extrém nyomás katalizátor” kölcsönhatásnak köszönhetően egy sima, kiemelkedően jó kenést biztosító réteg keletkezik a fémen.
4. Ez a réteg, továbbra is megfelelő kenést biztosítva, akkor is a fémen marad ha a tényleges kenőanyagot már eltávolítottuk.

A BH kenőanyagnak ez a tulajdonsága nem csupán a kenési időközök extrém, akár 7-szeres megnövekedését eredményezi, de rendkívül ellenállóvá teszi az úgynevezett sokk-terhelésekkel szemben is, amikor hirtelen extrém nyomás terhelődik a súrlódó felületekre.

“Akkor szoktam olajozni a gépet amikor füstölni kezd.” *

*Az egyik lehetséges ügyfelünk karbantartója nyilatkozta egy előzetes felmérés során.

Emberi mulasztásból adódó károk minimalizálása akár 7x hosszabb kenési hatékonyság révén

Számos ügyfelünk panaszkodik a karbantartók megbízhatatlanságára. Nem ritka gyakorlat a karbantartási periódusok be nem tartása, csúsztatása akár teljes kimaradása.

Bár a berendezések többsége egy egy karbanatartás elmaradásával nem hibásodik meg azonnal, de garantáltan több áramot vesz fel és gyorsabban kopik. Csak ez a két tényező önmagában is súlyos károkat okozhat Önnek az indokolatlanul magas áramfogyasztás, alkatrész költségek és gyakoribb leállások szintjén. Nem is beszélve arról az esetről, amikor az adott berendezés súlyosan meghibásodik és ennek következtében jelentősebb időre leáll a termelés.

Az emberi mulasztás “damoklész kardja” sokkal kevésbé fenyegető egy olyan kenőanyagot használva, amely a karbantartás elmulasztásával is változatlan kenést biztosít. Továbbá az akár 7x hosszabb kenési hatékonyság sokkal nagyobb mozgásteret biztosít a karbantartásban a kenési intervallumok, mondjuk ötödére csökkentése mellett is.

A SUZUKI BELL HAMMER kenőanyagokkal mindenki nyugodtabban alszik.

Kopásnyomok összehasonlítása – Extrém súrlódási tesztpadon végzett összehasonlító teszt eredménye

Egy valóban stabil kenőanyag: Lemoshatatlan és letörölhetetlen.

Ez a mindössze 4 perces videó egy kíméletlen szembesülés a hagyományos ipari kenőzsírok és olajok hatástalanságával.

A kopásnyomok összehasonlítása jól mutatja, hogy a hagyományos kenőanyagok milyen látványosan hagyják cserben az Ön berendezéseit. A látható különbség is óriási. A hagyományos kenőanyagok használata mellett, az adott alkatrészt már-már selejtezésre ítélő kopás látható.

Ezzel szemben a BELL HAMMER kenőanyagok esetében minimális, a berendezés működését elhanyagolható mértékben befolyásoló kopás figyelhető csak meg.

A BH kenési rendszer egyik legnagyobb előnye hogy töredékére csökkenti az ellenállást képező súrlódást és forgási nyomatékot.

A hagyományosan hozzáférhető kenőanyagok esetében a kenés úgy valósul meg mintha egy nehéz súlyt farönkökön gurítanánk. Az eredmény jobbmint ha a súlyt egyszerűen a földön vonszolnánk, de mondjuk azt hogy messze nem ideális.

A BH esetében a kenés sokkal inkább hasonlít ahhoz, mint amikor felsikosított jégen csúsztatunk valamit. Mindannyian ismerjük az érzést amikor súrlódás olyan kicsi, hogy menni sem tudunk és már-már elesünk.

Nagyobb sav és lúg rezisztencia, továbbá víz (akár sós víz) és szennyeződés taszító hatás.

A LS BELL HAMMER kenőanyagok megfelelő kenést biztosítanak nedves, vizes akár tengervizes környezetben. Kiválóan teljesítenek poros illetve agresszív szennyeződéssel járó környezetben is mint például a kőtörmelék és kőpor. Továbbá ellenállnak mind a savas mind a lúgos közegnek egyaránt. 

Személyes megkeresés igénylése

Megtiszteltetés volna a számunkra ha meglátogathatnánk Önt az üzemében és célratörő beszélgetés keretében megvizsgálhatjuk hogy milyen területeken, milyen fajta és milyen mértékű előnyökre számíthat a SUZUKI BELL HAMMER kenőanyagok alkalmazásásval.

Kérjen személyes szakértői látogatást és örömmel felkeressük Önt.

Technikai adatok és specifikációk

A kenőanyagaink a megszokott, normál használatra szolgáló LS minőségen túl, a versenysportban is használható, szélsőséges igénybevételeknek megfelelő LS GOLD, de a legmagasabb NSF H1 élelmiszerbiztonsági követelményeknek is megfelelő minőségben kerülnek gyártásra.

Az LS BELL HAMMER drámai módon megnöveli az alkatrészei élettartamát és drasztikusan csökkenti a kopást. Segít helyreállítani a berendezéseinek és gépeinek eredeti teljesítményét!

Ha egyszer megtapasztalta a LS BELL HAMMER kenőanyagok hatékonyságát nem lesz képes visszatérni a hagyományos kenés nyűgéhez és színvonalához.

Mi legyen a következő lépés?

Tisztában vagyunk vele, hogy a kenőanyag használatban akár csak egy részleges, vagy fokozatos átállás is komoly feladat. Komoly feladat annak ellenére is hogy a BELL HAMMER termékcsalád által biztosított előnyök, mint az üzemszintű megtakarítások és a berendezések magas százalékban biztosított rendelkezésre állása, egy igen vonzó előnycsomagot alkotnak.

Éppen ezért készek vagyunk a lehető legalaposabb segítséget nyújtani Önnek és a csapatának.

Az alábbi lehetőségekkel segítünk megkönnyíteni a döntést és a későbbi átállást:

I. Megtakarításkalkulátor

Végezzen azonnali költségbecslést a számítótáblázatunk segítségével. Írja be a saját adatait és kapjon egy azonnali visszajelzést a várható megtakarításokról:

II. Kezdje meg a saját tesztjeit!

Menjen biztosra! – Tesztelje a BELL HAMMER kenőanyagokat üzemi körülmények között a saját berendezésein! – Amennyiben a megtakarításkalkulátorban  kapott számok kielégítőek, kezdje meg mihamarabb a saját házon belüli tesztelést. Kérjen tőlünk TESZT KÉSZLETET és próbálja ki a BELL HAMMER kenőanyag zsír, olaj vagy akár szóróflakonos változatát üzemi körülmények között.

Mérje az áramfelvételt, rezgésszámot. Kalkuláljon a csökkenő karbantartási költségekkel és a karbantartás miatti termeléskiesés csökkenésével. Külsős statisztikák helyett döntsön az Ön üzemében (előre be)mérhető eredmények alapján.

A hatékony tesztelés beállításában, a célszerű mérések meghatározásában és dokumentálásában örömmel segítségére vagyunk.

Kattintson az alábbi gombra kérjen szakmai segítséget és TESZT KÉSZLETET!

Rendelje meg tesztcsomagunkat és élje át a saját üzemében a szinte azonnal megjelenő nyereséget illetve a napok leforgása alatt kalkulálható közép és hosszútávú megtakarításokat.

A világ legnagyobb vállalatainak TITKAI közül az egyik egészen biztosan a SUZUKI BELL HAMMER kenőanyagok.

A legnagyobb megrendelőink igényeinek való folyamatos megfelelés alapkövetelménnyé tette a számunkra a csúcsteljesítményre képes kenőanyagok fejlesztését.

Copyright © 2023 - lsbellhammer.hu

Adatkezelési tájékoztató

ÁSZF