Megtakarítás-
kalkulátor

Kalkuláljon megtakarítást néhány perc alatt

Az olyan nagy megrendelőink, mint a Honda, Nissan, Toyota, Nippon Steel vagy a JFE dollár milliókat takarítanak meg a kenőanyagaink használatával. Néhány egyszerű adat megadásával Ön is számszerűsítheti, hogy mit jelentene a cégének a SUZUKI BH stabil kenőanyagok alkalmazása.

Sámítótáblázatunkkal néhány perc alatt megállapíthatja, hogy a jelentősen csökkentett súrlódás és a kenőanyag stabilitása az Ön konkrét esetében milyen hatással bír az energiafogyasztás, a megnövekedett kenési időközök, kisebb karbantartási és alkalkatrész költségek, a berendezések és alkatrészek hosszabb élettartamának és a nagyobb rendelkezésre állás szintjén.

A kalkulátor használata

1) Amennyiben pillanatnyilag nem állnak rendelkezésére a pontos adatok megközelítő számokkal is érdemes egy-egy kalkulációt végeznie.

2) Afehér mezőkbe beírt adatok alapján a sárga mezőkben leolvashatja a várható éves megtakarítást, illetve megközelítő visszajelzést kaphat a kenőanyag költségek változásáról és a kenőanyag-gazdálkodás egyszerűsítésének lehetőségeiről.

3) Az éves megtakarítás szintjén a kalkulátor három különböző megtakarítási arányt is számol Önnek (alacsony, átlagos, kiemelkedő). A tényleges megtakarítás egy üzemi teszt révén kalkulálható pontosabban.

Ha szeretné nyissa meg a táblázatot új ablakban, vagy használja az alábbi, oldalba ágyazott változatot.

Kérje DÍJMENTES bemutatónkat!

DÍJMENTES Bemutató és Tanácsadás

Mobil tesztpadunk segítségével a saját kezüleg versenyeztetheti meg az Ön által jelenleg használt kenőanyagot, vagy akár bármelyik piacvezető konkurens terméket a BELL HAMMER kenőanyag rendszer bármely tagjával.

Élje át személyesen amint egy árban kedvezőbb kenőanyag messze maga mögé utasítja a legtöbb vetélytársát.

Legfőbb
előnyök

Mitől különlegesek a BH kenőanyagok?

Mi legyen a következő lépés?

Mi legyen a következő lépés?

Tisztában vagyunk vele, hogy a kenőanyag használatban akár csak egy részleges, vagy fokozatos átállás is komoly feladat. Komoly feladat annak ellenére is hogy a BELL HAMMER termékcsalád által biztosított előnyök, mint az üzemszintű megtakarítások és a berendezések magas százalékban biztosított rendelkezésre állása, egy igen vonzó előnycsomagot alkotnak.

Éppen ezért készek vagyunk a lehető legalaposabb segítséget nyújtani Önnek és a csapatának.

Az alábbi lehetőségekkel segítünk megkönnyíteni a döntést és a későbbi átállást:

II. Kezdje meg a saját tesztjeit!

Menjen biztosra! – Tesztelje a BELL HAMMER kenőanyagokat üzemi körülmények között a saját berendezésein! – Amennyiben a megtakarításkalkulátorban  kapott számok kielégítőek, kezdje meg mihamarabb a saját házon belüli tesztelést. Kérjen tőlünk TESZT KÉSZLETET és próbálja ki a BELL HAMMER kenőanyag zsír, olaj vagy akár szóróflakonos változatát üzemi körülmények között.

Mérje az áramfelvételt, rezgésszámot. Kalkuláljon a csökkenő karbantartási költségekkel és a karbantartás miatti termeléskiesés csökkenésével. Külsős statisztikák helyett döntsön az Ön üzemében (előre be)mérhető eredmények alapján.

A hatékony tesztelés beállításában, a célszerű mérések meghatározásában és dokumentálásában örömmel segítségére vagyunk.

Kattintson az alábbi gombra kérjen szakmai segítséget és TESZT KÉSZLETET!

Rendelje meg tesztcsomagunkat és élje át a saját üzemében a szinte azonnal megjelenő nyereséget illetve a napok leforgása alatt kalkulálható közép és hosszútávú megtakarításokat.

A világ legnagyobb vállalatainak TITKAI közül az egyik egészen biztosan a SUZUKI BELL HAMMER kenőanyagok.

A legnagyobb megrendelőink igényeinek való folyamatos megfelelés alapkövetelménnyé tette a számunkra a csúcsteljesítményre képes kenőanyagok fejlesztését.

Copyright © 2023 - lsbellhammer.hu

Adatkezelési tájékoztató

ÁSZF