Cégvezetői
információs
csomag

Legfőbb
előnyök

Mitől különlegesek a BH kenőanyagok?

Mi legyen a következő lépés?

Akár 5-8% közvetlen költségcsökkenés mellett akár 3-5% azonnali termelékenység növekedés a japán SUZUKI cégcsoport csúcsminőségű kenőanyag rendszerével

A Japán SUZUKI KIKOH vállalat csúcsminőségű kenőanyagainak alkalmazásával a termeléskiesés kockázatainak minimalizálása mellett pontosan kalkulálható költség csökkenésre és jelentős teljesítmény növekedésre számíthat a berendezéseinél.

Kérem tekintse meg bemutató videónkat! – Megdöbbentő kenési hatékonyság egy látványos kísérletben demonstrálva. Lássa a saját szemével, milyen egy valóban stabil kenőanyag: Lemoshatatlan és letörölhetetlen.

A BELL HAMMER kenőanyag
legfőbb előnyei:

  • Magas fokú védelem a nem várt termeléskiesés ellen.
  • A berendezések nagyobb rendelkezésre állása.
  • Magasabb szintű kopásvédelem. – Akár 13%-os átlagos költségcsökkenés az alkatrészek megnövekedett élettartamának és a csökkenő karbantartási igénynek köszönhetően.
  • Jelentősen csökkentett súrlódás. – Javított hatásfok, megnövelt hatékonyság és ezáltal számottevően nagyobb nyereség.
  • Kiemelkedő, akár 6,6%-os átlagos energiamegtakarítás.
  • Leegyszerűsített kenőanyag gazdálkodás.

NSF H1 élelmiszerbiztonsági követelményeknek
is megfelelő minőség

Minden kenőanyagunk a legmagasabb NSF H1 élelmiszerbiztonsági követelményeknek is megfelelő minőségben kerül gyártásra. Ellenáll a savas és lúgos közegnek egyaránt, továbbá nedvesség és portaszító hatású. A teljesítményét tekintve két kategória közül választhat. A megszokott, normál használatra szolgáló LS minőségen túl, a versenysportban is használható, szélsőséges igénybevételeknek megfelelő LS GOLD minőség is rendelkezésre áll.

Nagyobb rendelkezésre állás és optimális védelem a nem várt termeléskieséssel szemben
Kisebb karbantartási költségek – Csökkenő alkatrész és munkaerő költségek
Alacsonyabb beszerzési költség és kisebb kenőanyag felhasználás
Végtelenül leegyszerűsített kenőanyag gazdálkodás és kenési rendszer
Teljes élettartamköltség optimalizálás
Energiamegtakarítás, hatékonyság növekedés
Teljesítmény megújulás az régebbi gépek esetében is
Mitől
különleges…
Mi legyen a
következő lépés?

Nagyobb rendelkezésre állás és optimális védelem a nem várt termeléskieséssel szemben 

Ügyfeleink visszajelzései alapján az B&H kenőanyagok használatának egyik legfőbb következménye az üzemeik és gyáraik stabilabb, váratlan leállásoktól mentes működése. 

A legnagyobb megrendelőink igényeinek való folyamatos megfelelés alapkövetelménnyé tette a számunkra a csúcsteljesítményre képes kenőanyagok fejlesztését. 

A termeléskiesés kockázatának minimalizálása a nagy megrendelőink esetében érthető módon alapkövetelmény. Olyan ügyfeleink igényeit kielégítendő mint például a Nippon Steel (a világ harmadik legnagyobb acélgyártója) vagy a Suzuki Motors, a Honda, Nissan, Toyota, vagy éppen Japán egyik legnagyobb acélgyártója a JFE, olyan kenési rendszert dolgozunk ki, amely maximális rendelkezésre állás és minimálisra csökkentett karbantartási igény mellett is maximális védelmet nyújt a nem várt termeléskiesések ellen. 

Kisebb karbantartási költségek – Csökkenő alkatrész és munkaerő költségek

  • A BELL HAMMER kenőanyagok használata révén a gépek és berendezések működési stabilitása jelentősen megnő.
  • A nagyobb kenési időközök és a különféle alkatrészek megnövekedett élettartama miatt a karbantartási költségek jelentős csökkenésével is számolni kell.
  • A megnövekedett kenési időközöknek, a minimális maradékanyag-képződésnek és az átalában csökkenő szervizigénynek köszönhetően jelentősen csökken a munkaerő ráfordítási igény is.

Ezen előnyök következtében, a nagyobb ügyfeleinknél akár 5,3%-os munkaerőköltség csökkenés és akár 7,7%-is alkatrészköltség csökkenés is mérhető.

Alacsonyabb beszerzési költség és kisebb kenőanyag felhasználás

A BELL HAMMER esetében a versenytársak hasonló teljesítményű termékeinek áraihoz képest jelentősen kedvezőbb beszerzési ár mellett, kisebb mennyiségű kenőanyag felhasználással is számolhat.

Teljes élettartamköltség optimalizálás

A megfelelő kenés biztosításával nem csak az egyes alkatrészek élettartama hosszabbodik meg, nem csak a karbantartási költségek csökkennek, hanem egy-egy berendezés vagy gép teljes élettartamköltsége is jelentősen csökkenthető. Nem csak a berendezés abszolút élettartama növekszik meg jelentősen, de nagyobb termelékenység mellett az üzemeltetés költségei is csökkennek.

Energiamegtakarítás, hatékonyság növekedés

A BELL HAMMER kenési rendszere az Ön gépsorain is lemérhető, az eddigi mérések alapján átlagosan akár 6,6% energiamegtakarítást eredményez. Mindez nem csupán a villanyszámla csökkenését hozza ereményként, de a javított hatásfoknak köszönhetően termelési hatékonyság növekedést is eredményez.

Teljesítmény megújulás az régebbi gépek esetében is

A megfelelő kenés biztosítása valódi megújulást hozhat a régebbi, a teljesítmény csökkenés miatt esetleg már lecserélni kívánt gépek esetében is. Az eredmény kisebb forgási nyomaték, sima, súrlódásmentes mozgás mind az új, mind a régebbi berendezések esetében.

Ügyfeleink arról számolnak be hogy BELL HAMMER alkalmazásával régebbi berendezéseik az újkori, vagy azt akár meg is haladó teljesítményt produkálnak. Mindez konkrét, mérhető termelékenység növekedésében és a gépek nagyobb élettartamának formájában váltható készpénzzé.

Végtelenül leegyszerűsített kenőanyag gazdálkodás és kenési rendszer

Kevesebb fajta kenőanyag, csökkentett adminisztrációs költség, nagyobb rendezettség a munkahelyen, kisebb és egyszerűbb tárolási igény. – Mivel a versenytársak áraihoz képest jelentősen alacsonyabb áron biztosíthatunk Önnek prémium minőségű kenést, bátran leegyszerűsítettük a termék választékunkat. Egyetlen megoldást kínálunk, mégpedig a legjobbat. A BELL HAMMER olajként, zsírként vagy spray formában is ugyanazt a kenési minőséget képviseli. Ez alól a magas fordulatszámra és extrém igénybevételekre fejlesztett LS GOLD jelent csak kivételt, melyet többek között a versenysportban és repülőgépeknél használnak előszeretettel.

Valójában azt mondjuk, hogy: Használja a legjobbat mindenütt! 

Kérje DÍJMENTES bemutatónkat!

DÍJMENTES Bemutató és Tanácsadás

Mobil tesztpadunk segítségével a saját kezüleg versenyeztetheti meg az Ön által jelenleg használt kenőanyagot, vagy akár bármelyik piacvezető konkurens terméket a BELL HAMMER kenőanyag rendszer bármely tagjával.

Élje át személyesen amint egy árban kedvezőbb kenőanyag messze maga mögé utasítja a legtöbb vetélytársát.

Mi legyen a következő lépés?

Tisztában vagyunk vele, hogy a kenőanyag használatban akár csak egy részleges, vagy fokozatos átállás is komoly feladat. Komoly feladat annak ellenére is hogy a BELL HAMMER termékcsalád által biztosított előnyök, mint az üzemszintű megtakarítások és a berendezések magas százalékban biztosított rendelkezésre állása, egy igen vonzó előnycsomagot alkotnak.

Éppen ezért készek vagyunk a lehető legalaposabb segítséget nyújtani Önnek és a csapatának.

Az alábbi lehetőségekkel segítünk megkönnyíteni a döntést és a későbbi átállást:

I. Megtakarításkalkulátor

Végezzen azonnali költségbecslést a számítótáblázatunk segítségével. Írja be a saját adatait és kapjon egy azonnali visszajelzést a várható megtakarításokról:

II. Kezdje meg a saját tesztjeit!

Menjen biztosra! – Tesztelje a BELL HAMMER kenőanyagokat üzemi körülmények között a saját berendezésein! – Amennyiben a megtakarításkalkulátorban  kapott számok kielégítőek, kezdje meg mihamarabb a saját házon belüli tesztelést. Kérjen tőlünk TESZT KÉSZLETET és próbálja ki a BELL HAMMER kenőanyag zsír, olaj vagy akár szóróflakonos változatát üzemi körülmények között.

Mérje az áramfelvételt, rezgésszámot. Kalkuláljon a csökkenő karbantartási költségekkel és a karbantartás miatti termeléskiesés csökkenésével. Külsős statisztikák helyett döntsön az Ön üzemében (előre be)mérhető eredmények alapján.

A hatékony tesztelés beállításában, a célszerű mérések meghatározásában és dokumentálásában örömmel segítségére vagyunk.

Kattintson az alábbi gombra kérjen szakmai segítséget és TESZT KÉSZLETET!

Rendelje meg tesztcsomagunkat és élje át a saját üzemében a szinte azonnal megjelenő nyereséget illetve a napok leforgása alatt kalkulálható közép és hosszútávú megtakarításokat.

A világ legnagyobb vállalatainak TITKAI közül az egyik egészen biztosan a SUZUKI BELL HAMMER kenőanyagok.

A legnagyobb megrendelőink igényeinek való folyamatos megfelelés alapkövetelménnyé tette a számunkra a csúcsteljesítményre képes kenőanyagok fejlesztését.

Copyright © 2023 - lsbellhammer.hu

Adatkezelési tájékoztató

ÁSZF